Om produkterna

Om Helgbutikens produkter

Helgbutiken har ett stort utbud av stilfulla kvalitetsmöbler! Vi har noga valt ut tidlösa klassiker som knyter an till våra svenska traditioner och väcker liv i barndomens härligaste minnen. Vi vill kunna erbjuda möbler att åldras med, varför kvalitet alltid står i fokus.

Innemöbler

På Helgbutiken.se hittar ni möbler för såväl hem som trädgård. Under fliken Innemöbler hittar ni bland annat eleganta matbord och stolar i massiva träslag, lantliga vita vitrinskåp och skänkar i charmig shabby chic. Ni hittar även vackra soffbord och mediabänkar i stilren design.

Utemöbler

Helgbutiken har även vackra möbler för uteplats, balkong och terrass. Under fliken Utemöbler hittar ni klassiska vita trämöbler likväl som en trendig hörnsoffa eller divansoffa i konstrotting. Komplettera gärna era trädgårdsmöbler med praktiska solskydd så som parasoll och paviljong för att kunna tillbringa många sköna stunder i era utemöbler – oavsett väder.

Grillar, Utekök, Värme

För sommarens alla grilltillfällen har Helgbutiken noga valt ut kolgrillar, gasolgrillar och utekök av högsta kvalitet i stilrena och hållbara material så som rostfritt stål. För svalare sommarkvällar har Helgbutiken även terrassvärmare och gasolvärmare. Allt detta hittar ni under fliken Grillar, Utekök, Värmare.

Utebelysning

Under fliken Utebelysning hittar ni handtillverkade utelampor för fasad, grind och stolpe i klassiska snitt. Utelamporna tillverkas av ett familjeföretag med tillverkning i Europa.

Jul

Lagom till julsäsongen fyller Helgbutiken på lagren med naturtrogna konstgranar, vackra julgranskulor och julbelysning för såväl hemmets julgran som trädgårdens träd. Detta och många andra juldekorationer hittar ni under fliken Jul.

 

Välkommen till oss i Helgbutiken.se - er butik för hus, hem och trädgård på nätet!

Har du frågor eller funderingar? Kontakta då Helgbutiken på info@helgbutiken.se eller 08-502 35 510.

Nyheter på Helgbutiken
  • Köp Helgbutikens populära färdiga paket av kopplingsbara LED slingor till oslagbart pris.
  • Läs mer
  • Juldekorationer i offentlig miljö
  • Läs mer

Helgbutiken
 • Tel 08-502 35 510
 • Mån - Fre 09:00-12:00, 13:00-17:00
 • info@helgbutiken.se