Laddar... Var god vänta...
  • Handla tryggt på Helgbutiken med Mastercard
  • Handla tryggt på Helgbutiken med Visa
  • Handla tryggt på Helgbutiken med Auriga ePayment
  • Handla tryggt på Helgbutiken med Klarna


Helgbutiken välkomnar vårvärmen med svenska klassiker för trädgården!

Postad den

Nu har våren äntligen kommit till stora delar av landet och temperaturen har passerat 10 grader, äntligen säger vi! Vi på Helgbutiken välkomnar våren med öppen famn och har därför fyllt på vårt sortiment med ett stort antal vårnyheter utav sommarens favoritmöbler - klassiska vita trämöbler.

För ungefär 40 år sedan spelade Ted Gärdestad in låten "Sol, vind och vatten" som än idag räknas som en utav de mest älskade sommarlåtarna, och som kan summera det som ofta förknippas med svensk sommar. Men en viktig komponent för att få den där genuina svenska sommarkänslan, och som ofta glöms bort, är de klassiska vita trämöblerna. För hur bekvämt är det egentligen att spendera de där soliga dagarna på bryggan utan en skön solstol att vila i? Och blir inte den hemmagjorda jordgubbstårtan lite godare om den avnjuts med hela familjen samlad kring den vackra vita matgruppen i trädgården? Och är det inte lite mysigare att läsa den där spännande boken som du längtat efter att få läsa hela dagen om du sitter i din favoritsoffa bakom trädgårdens skuggande rododendron?

För visst kan det vara så, att de vita trämöblerna faktiskt har blivit en viktig del utav den svenska sommaren. Att vi faktiskt förknippar många utav sommarens mest sköna stunder med just dessa tidlösa vita trämöbler. Vi på Helgbutiken är i alla fall övertygade om att det är så, och är därför måna om att ha möbler som knyter an till våra svenska traditioner så att du kan uppleva just dina älskade sommarminnen om och om igen. För bra minnen är värda att hålla kvar vid.

Välkommen in till Helgbutiken.se där du dygnet runt, årets alla dagar, hittar ett noga utvalt sortiment utav klassiska vita trädgårdsmöbler.

 

vita-tr-dg-rdsm-bler-helgbutiken02.jpg

Helgbutiken
  • Tel 08-506 36 208
  • Mån - Fre 09:00-12:00, 13:00-17:00
  • info@helgbutiken.se