Laddar... Var god vänta...
  • Handla tryggt på Helgbutiken med Mastercard
  • Handla tryggt på Helgbutiken med Visa
  • Handla tryggt på Helgbutiken med Auriga ePayment
  • Handla tryggt på Helgbutiken med Klarna


Nytt år betyder nya produkter hos Helgbutiken!

Postad den

Nytt år betyder nya produkter så klart!

Längtar ni till vår och sommar? Vi på Helgbutiken gör det! Inspireras av vår nya sommar utemöbler, och låt tankarna spinna iväg till en varm sommardag. Helgbutiken säljer allt du behöver för den perfekta uteplatsen/ trädgården som du kan njuta av i vår och sommar. Vi har tagit in nya utemöbler i bland annat naturrotting, konstrotting, klassiskt vit trä och även aluminium. Välkommen in i butiken och kika på vårt nya sortiment!

Ljusa och fräscha utemöbler!

Ingen uteplats? Ingen problem! Cafégrupp Vitsand är det perfekta utemöbel som passar utmärkt för balkong eller till lilla ytan. Gjort av äkta naturrotting, denna ljusa och fina möbelgrupp passar även inomhus. Det naturliga materialet ger varje enskild möbel en unik karaktär där ingen möbel är den andra lik. Sitt och njut i solen med vackra möbelgruppen Vitsand.

Praktiska möbler i aluminium!

Utemöbler i aluminium är lätta möbler att bära, flytta och hantera. Kombinerat med trä blir de dessutom riktigt snygga och helt rätt i tiden. Trä ger även ett klassiskt uttryck som är typiskt för den svenska sommaren. Helgbutikens utemöbler i aluminium och stål har trädetaljer i såväl norrländsk furu som teak, vilket gör att möbeln passar lika bra till modern arkitektur i trädgården som till ett hus på landet. Kolla på vår nyhet Möbelgrupp Salstad!

Beställ idag!

Beställ i god tid och tjuvstarta vår och sommar med en fin möbelgrupp. Söker du utemöbler i konstrotting eller klassiska vita utemöbler? Helgbutiken har ett brett utbud av prisvärda möbler för utomhusbruk. Hos oss kan du välja att köpa utemöbler i grupp eller seperata delar. Du kan även själv bygga din unika möbelgrupp efter dina egna behov. Låt dig inspireras och gör din uteplats, terrass eller balkong till en fantastisk oas.  info@helgbutiken.se.

 

 

Helgbutiken
  • Tel 08-506 36 208
  • Mån - Fre 09:00-12:00, 13:00-17:00
  • info@helgbutiken.se