Laddar... Var god vänta...
  • Handla tryggt på Helgbutiken med Mastercard
  • Handla tryggt på Helgbutiken med Visa
  • Handla tryggt på Helgbutiken med Auriga ePayment
  • Handla tryggt på Helgbutiken med Klarna


Julbelysning på sommaren? Javisst!

Postad den

Belysning i slingor för utomhusbruk benämns ofta som julbelysning. Det är inte fel. Slingorna är jättefina och bidrar till en mysig julstämning, men lite synd är att många då begränsar ljusslingornas användning till vintern. Vi ska motvilligt erkänna att även vi på Helgbutiken bidrar till detta med våra ljusslingor som vi lagt under kategorin ”Jul”. Med detta i åtanke vill vi passa på att tipsa om ljusslingornas mångt mycket bredare användningsområde än som vinterbelysning!

Nu är det högsäsong för sommarfester och andra härliga tillställningar, likaså börjar snart planeringen inför de traditionsenliga kräftskivorna. Vi vill i samklang med detta tipsa om ”julslingor”, de är fantastiskt fina att hänga upp i både hallonbuskar och björkris – inte bara granar klär i vackra lampor med fint sken! För den som vill sätta extra färg på tillvaron finns färgade ”party lights”, vilka hos Helgbutiken har en rundare design. Lampor för utomhusbruk bör vara IP 44-märkta för att klara påfrestningarna (IP 22 kan endast användas för inomhusbruk).


Inte heller vill vi begränsa användningsområdet till träd och andra kvist- och grenrika växter. Har ni prövat att linda några ljusslingor runt bryggan? Superfint blir det! Men tänk på att lampor som eventuellt hamnar under vattenytan måste vara IP 66-märkta. Andra tips är att lysa upp den fina sommarrabatten, garageuppfarten eller varför inte friggeboden. Poängen är att vi vill tipsa dig om att låta fantasin flöda, begränsa inte ”julbelysningens” användningsområde till vintern och tänk bredare i termer av potentiella platser och föremål att belysa. Lys upp det vackra och låt festen stråla!


party-lights.jpg


Helgbtuikens ljusslingor och party lights hittar du under kategorin Jul - Ljusslingor LED, utbyggbara.

Helgbutiken
  • Tel 08-506 36 208
  • Mån - Fre 09:00-12:00, 13:00-17:00
  • info@helgbutiken.se