Laddar... Var god vänta...
  • Handla tryggt på Helgbutiken med Mastercard
  • Handla tryggt på Helgbutiken med Visa
  • Handla tryggt på Helgbutiken med Auriga ePayment
  • Handla tryggt på Helgbutiken med Klarna


Årets bästa julgransbelysning? Den trådlösa!

Postad den

Julens mest praktiska julbelysning är äntligen här - de trådlösa julgransljusen! Slipp det eviga trasslet med sladdar, Helgbutikens julgransljus är batteridrivna och befriar dig från frustration och sviktande humör. Ljusen tänds och släcks enkelt med den medföljande fjärrkontrollen. Julgransljusen är dessutom kopplingsbara, fyll på din uppsättning ljus vid behov och fortsätt använd en och samma fjärrkontroll.

Julgransljusen är energisnåla LED-ljus och har en brinntid på cirka 150 timmar, exakt brinntid påverkas givetvis av de batterier som används. Helgbutiken rekommenderar batterier av god kvalitet för bästa brinntid.

Julgransljus i flera storlekar

Julgransljusen finns i tre variationer: Standard 10 ljus, Standard 20 ljus och Mini 10 ljus. "Standard" är normalstora ljus och passar bra till de flesta storlekar på julgranar. För en normalstor julgran (150-210 cm hög) rekommenderar vi 20 st Standardljus. För er som har en bordsgran eller önskar en mindre modell av julgransljus rekommenderar vi storleken "Mini". Önskar ni en tätare belysning (oavsett storlek), komplettera ljusen med ytterligare 10 eller 20 ljus. Endast en fjärrkontroll behövs per uppsättning!

Läs mer om våra trådlösa julgransljus och klicka hem dem online på länken här!


tr-dl-sa-julgransljus-julgransbelysning-fj-rrkontroll-helgbutiken02.jpg

Har ni frågor eller funderingar? Då är ni välkomna att kontakta Helgbutiken på info@helgbutiken.se.

Helgbutiken
  • Tel 08-502 35 510
  • Mån - Fre 09:00-12:00, 13:00-17:00
  • info@helgbutiken.se